Skip to main content

Briller

LINDBERGs nye brillekollektion matcher vores høje krav til brillestel

Samtidig er det brillestel der understeger og fremhæver karakteren hos den der bær en LINDBERG

Kombinationen af LINDEBERGS kvalitet og vores erfarne optikere vil du få en uovertruffen en brilleløsning med et brillestel fra LINDBERG og kvalitetsglas der passer dine behov.

Vi vælger sammen med dig de materialer der passer dig
LINDBERG tilbyder en bred vifte af spændende designs i titanium, horn, acetat, træ og ædelmetaller. Med et udvidet modulært system, der indeholder milliarder af kombinationer, kan vi skabe et fuldstændig skræddersyede par LINDBERGs

Individuelt udformet
Originalt dansk brilledesign og find dit næste par prisvindende håndlavede titaniumbriller hos Wichmann Optik, Herning. Bestil en tid til synsprøve og en snak om de muligheder LINDBERG har at byde på.

LINDBERG – Acetanium

fra kr. 4.100,-
Acetatfront i tidløs designs kombineret med deres signatur titanium stænger Mange forskellige farver og modeller

LINDBERG – Rim titanium

fra kr. 3.900,-
Et design der passer til alle ansigtsformer. Titanium i både overrand og underrand. Kan piftes op med en flot farvet acetatrand, som giver brillen ekstra karakter. Letvægt og fleksibilitet af første klasse.

LINDBERG – N.O.W titanium

fra kr. 3.700,-
Bemærkelsesværdige tynde kompositfronter og ultra-lette titanium stænger i forskellige minimalistiske designs. Fås i mange farvekombinationer – både transparente og matte.

LINDBERG – Kids/Teens

fra kr. 3.300,-
Prisvindende design-awards for deres funktionalitet og cool design. Det sikre valg til sport, leg med venner og tumling med søskende. LINDBERG Kids/Teens er ultra-lette og yderst fleksible.

Stelpriserne afhænger af valg af materiale, stang og front.
Du har naturligvis mulighed for finansiering via vores C-Konto.

Se LINDBERG her: