3D MODEBRILLER


Nye former og super lette modebriller.

Den nyeste 3D-print teknologi ses nu også anvendt i vores branche. Lige fra modeverden over printede knogler til den mest avancerede rumteknologi anvendes 3D-printteknologi og ja hvorfor så ikke 3D printede brillestel.
Det giver os mulighed for sælge dig anderledes design af høj kvalitet, derfor er vi også sprunget ind i nutiden.

Fra ideen til færdig brille på 24 timer. 

Designeren arbejder helt traditionelt med formgivningen; skitser på papir, efterprøvning af designet i håndprøver for så at konstruerer det endelige design på hendes computer – (den krævende designproces der går forud den færdig brille er ikke blevet kortere). Den endelige ”computertegning” overføres til en 3D printer, der printes i pulver og efter en 24 timers printproces er de færdige briller klar til indfarvning og brillen kan samles og sendes til os.

Det hele foregår i én proces på ét sted – altså ikke noget med at sende frem og tilbage fra et fjernt produktionssted. Det betyder noget for designeren der hele tiden har hånd på designet og kvaliteten, men også for vores planet – vi undgår simpelthen det CO2-udslip der desværre ikke kan undgås for varer (og briller) der produceres i østen. Man kan godt sige du kommer til at se godt ud på en klimavenlig måde.
Monoqool designes og produceres i Danmark og Götti i Schweiz. Nederst i artiklen finder du linket til en film der viser Monoqools måde at 3D-printe på – i Danmark.

Vægten er et kapitel for sig selv. 

Det materiale der anvendes i 3D-printningen er super let og samtidig stærkt, hvilket gør dem behagelige at gå med. Monoqools tre 3D-kollektioner vejer fra 6- til 10 gram og monteret med lette kvalitetsglas får du karakteriske modebriller der ikke vejer meget. Materialet er blødt og venligt ved huden i ansigtet og indeholder INGEN skadelige eller allergifremkaldende stoffer (godkendelser?). Rent fatisk bliver de kasserede brillestel omdannet til vand ved forbrænding – lige som vores nye bæreposer.
Materialet giver også designere helt nye muligheder for at finde forme der kan overraske og klæde – og det lige i de farver der rør sig netop nu. Indfarvningen er sidste delproces og basismaterialet kan fange alle mulige og umulige farver.

3D printede briller skal håndteres af en kyndig fagoptiker.

Når vi har fundet det design og størrelse stel der passer dig og ikke mindst dine øjne skal brilleglasset findes og monteres. Du vil sikkert blive bemærket med din nye brille, uanset om den er 3D-printet eller ej garanterer vi at du bliver glad for at se godt ud med briller fra os…

… vi ses

YouTube icon full color

MONOQOOL 3D BRILLER


Adresse

Bredgade 22
7400 Herning

Åbningstider

Man-tors: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 14:00

CVR 17434306

© Copyright – All rights reserved.

Til top