Skip to main content

Som kunde hos os, får du altid 75% rabat på Brille 2
(Dette gælder selvfølgelig både brillestel og glas)

Når du køber nye briller hos os giver vi dig lidt tilbage. Og hvis du vil supplere din nye brille med ex. læsebrille, arbejdsbrille, solbrille, skærmbrille, sportsbrille eller ekstrabrille så får du den med 75% rabat.

Du kan frit vælge det stel der passer dig – det samme gælder naturligvis brilleglasset. Din Brille bliver produceret i samme høje kvalitet som brille nr. 1 – og vi går ikke på kompromis med noget som helst.

Så hvis du står og skal have ny brille så start med en GRATIS synsprøve og så kan vi jo sammen finde din Brille.

Brille skal bestilles senest 14 dage efter køb af din nye brille og
du kan ikke kombinerer Brille2-tilbudet med andre rabatter eller tilbud.

Køb dine nye Briller på abonnement med vores C-konto

Få dine nye briller, solbriller med eller uden styrke, læsebrillen, gå i byen brillen, dine sportslinser eller månedslinser – med vores C-Konto kan du sikkert finde en form der passer din økonomi, så kan du trygt overlade til os at finde den bedste løsning for dine øjne.

C-Kontoen kan løbe over 12 eller 24 måneder og der er INGEN udbetaling, INGEN gebyrer INGEN renter – enkelt og lige til, men vigtigst at det passer til dig – du kan finansierer køb op til 20.000 kroner, så skal det være den helt store i guld og med ædelsten, ja så finder vi også den til dig – men alt begynder jo med en synsprøve – den er gratis – så du kan jo lige bestille en tid – vi ses!